Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Seksstandje van de Week: De Butterfly - Voor Diepe Penetratie

0 comments

Seksstandje van de Week: De Butterfly - Voor Diepe Penetratie - Yonifyer

 

Welkom terug bij weer een spannende editie van onze "Seksstandje van de Week" serie. Ik ben Demi, je vriendelijke gids voor alles wat leuk, fantastisch en ondeugend is. Deze week fladderen we onze weg naar een standje dat je hart (en andere delen) zeker sneller laat kloppen—de Butterfly.

Of je nu solo vliegt, met een partner of ergens daar tussenin, de Butterfly is een veelzijdige positie die voor elke situatie kan worden aangepast. Dus, laten we erin duiken en die vleugels laten fladderen!

 

Wat is de Butterfly?

De Butterfly is een intieme en visueel stimulerende positie waarbij de ene partner op zijn/haar rug ligt met de heupen aan de rand van een bed of een ander verhoogd oppervlak. De ontvangende partner's benen worden omhoog en uit elkaar getild, terwijl de penetrerende partner staat of knielt, de benen vasthoudend voor ondersteuning. Deze setup zorgt voor diepe penetratie, oogcontact en gemakkelijke toegang tot alle juiste plekjes. Geloof me, het is een win-win-win!

 

Hoe kom je in positie

  1. 1. Voorbereiding is de sleutel: Allereerst, zorg ervoor dat je een stevig bed of oppervlak hebt. Je wilt niet halverwege ontdekken dat je op het punt staat om op de grond te vallen (tenzij dat je ding is—geen oordeel hier!).

  2. 2. Creëer de juiste sfeer: Steek wat kaarsen aan, speel zachte muziek, of wat je ook in de stemming brengt. Deze positie draait om intimiteit en verbinding, dus neem de tijd om een omgeving te creëren die goed voelt voor jullie beiden.

  3. 3. In positie komen: De ontvangende partner ligt op het bed met de heupen precies aan de rand. De penetrerende partner staat of knielt tussen de benen. De ontvangende partner tilt dan de benen op en laat ze rusten op de schouders van de penetrerende partner of laat de partner ze vasthouden voor ondersteuning.

  4. 4. Aanpassen voor comfort: Communicatie is cruciaal! Zorg ervoor dat jullie beiden comfortabel zijn. Pas de hoek aan, voeg een kussen onder de heupen van de ontvangende partner toe indien nodig, en zorg ervoor dat er geen spanning op de benen of rug is.

 

Waarom je het geweldig zult vinden

  1. 1. Diepe penetratie: De hoek van de Butterfly zorgt voor diepere penetratie, wat ongelooflijk bevredigend kan zijn voor beide partners. Het is perfect om het G-spot of A-spot te raken, wat leidt tot intensere orgasmes.

  2. 2. Oogcontact en verbinding: Deze positie is geweldig om oogcontact te behouden, wat het gevoel van intimiteit en verbinding tussen partners kan vergroten. Plus, het is gewoon sexy!

  3. 3. Clitorale stimulatie: Omdat de benen van de ontvangende partner omhoog en uit elkaar zijn, is het gemakkelijk voor de penetrerende partner om naar beneden te reiken en de clitoris te stimuleren, wat een extra laag van plezier toevoegt.

  4. 4. Veelzijdigheid: Of je nu een strap-on, dildo, of ouderwetse penis gebruikt, de Butterfly werkt fantastisch. Het is ook geweldig voor orale seks als je de dingen wilt afwisselen.

 

Tips voor maximaal plezier

  1. 1. Communicatie: Praat altijd met je partner over wat goed voelt en wat niet. Wees niet bang om je positie aan te passen of te vragen om wat je nodig hebt.

  2. 2. Tempo: Begin langzaam en bouw de intensiteit op. Dit stelt beide partners in staat om te wennen aan de positie en het ritme te vinden dat het beste voor hen werkt.

  3. 3. Smeermiddel: Onderschat nooit de kracht van goede glijmiddel. Het vermindert wrijving en maakt alles gladder en aangenamer.

  4. 4. Speeltjes en accessoires: Wees niet bang om wat speeltjes mee te nemen! Een vibrator kan clitorale stimulatie toevoegen, of je kunt boeien gebruiken om de benen van de ontvangende partner op hun plaats te houden voor een extra kick.

 

Dingen opfleuren

  1. 1. Rollenspel: Voeg een element van fantasie toe door rollenspel te integreren. Misschien ben je een stoute verpleegster en patiënt, of een gedurfde ontdekkingsreiziger en hun gewillige gevangene. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen een extra laag van opwinding toevoegen.

  2. 2. Temperatuurspel: Gebruik ijsblokjes of verwarmende glijmiddel om temperatuurgevoeligheden te verkennen. Het contrast kan de gevoeligheid verhogen en een nieuwe dimensie van plezier toevoegen.

  3. 3. Erotische massage: Begin met een sensuele massage om te ontspannen en de anticipatie op te bouwen. Gebruik geurende oliën om het een nog meeslependere ervaring te maken.

 

Veiligheid eerst

Zoals bij elke seksuele activiteit is het belangrijk om veiligheid en instemming te prioriteren. Zorg ervoor dat beide partners comfortabel zijn met de positie en eventuele accessoires of speeltjes die worden gebruikt. Houd de communicatie open en ga nooit voorbij je comfortgrenzen.

 

Persoonlijke ervaring

Oké, tijd voor wat real talk. De eerste keer dat ik de Butterfly probeerde, was ik een beetje sceptisch. Het zag er prachtig uit op de foto's, maar zou het echt zo goed zijn als het leek? Spoiler alert: het was nog beter. Er was iets ongelooflijk intiems aan het oogcontact en de manier waarop we zonder woorden konden communiceren. Plus, de diepe penetratie raakte plekjes waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Voeg daar een beetje clitorale stimulatie aan toe, en het was een recept voor vuurwerk.

Mijn bedpartner en ik hebben de Butterfly sindsdien tot een vast onderdeel van ons repertoire gemaakt, en we houden ervan!

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.