Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

Panthra Zane Vagina Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massage Candle & Gua Sha Stone | Vetiver & Bergamot

Panthra Zane Vagina Balls

G Spot & Clitoral Vibrator - Kit | The Oh Collective

Seksstandje van de Week: The Pretzel Dip - Voor Spannende Variatie

0 comments

Seksstandje van de Week: The Pretzel Dip - Voor Spannende Variatie - Yonifyer

Nieuwe week, betekend natuurlijk weer een nieuw standje! We nemen weer één sensationele sekshouding onder de loep nemen en alle heerlijke details bespreken om je seksleven wat meer pit te geven. Of je nu solo gaat of de liefde deelt met een partner, wij hebben de tips, trucs en speeltjes om je ervaring onvergetelijk te maken.

Deze week gaan we voor iets minder standaard maar zeker spannend: de Pretzel Dip. Als je klaar bent voor een unieke ervaring die zowel diepe penetratie als intieme verbinding mogelijk maakt, blijf dan lezen. Pak een kopje van je favoriete drankje, maak het jezelf comfortabel en laten we het hebben over waarom de Pretzel Dip zo geweldig is.

 

Wat is de Pretzel Dip?


Photo credits: 
Cosmopolitan

De Pretzel Dip is een sekshouding die zowel creatief als effectief is. In deze positie ligt één partner op hun zij met de benen lichtjes gebogen, terwijl de andere partner knielt en één van de benen van de liggende partner optilt en over hun heup plaatst. Dit zorgt voor een kruisende positie die doet denken aan de vorm van een pretzel, vandaar de naam.

 

Waarom We Ervan Houden

  1. 1. Diepe Penetratie: De Pretzel Dip maakt diepe penetratie mogelijk, waardoor zowel de G-spot als de prostaat (afhankelijk van de betrokken partners) intens gestimuleerd kunnen worden.

  2. 2. Intiem en Persoonlijk: Hoewel deze positie een diepe penetratie biedt, blijft het oogcontact behouden, wat zorgt voor een intieme en persoonlijke ervaring.

  3. 3. Spanning en Variatie: De unieke hoek en houding voegen een spannende variatie toe aan je liefdesspel, waardoor het nooit saai wordt.

  4. 4. Geschikt voor Verschillende Energies: Of je nu zin hebt in langzame, sensuele bewegingen of wat intensievere actie, de Pretzel Dip kan aan jouw wensen worden aangepast.

 

Hoe Je de Pretzel Dip Perfect Maakt

Beginnen

  • • Comfort is Belangrijk: Zorg ervoor dat je een comfortabele en stabiele ondergrond hebt, zoals een stevig matras of een zachte yogamat. Kussens kunnen ook helpen bij het ondersteunen van de onderrug en knieën.

  • • Communicatie: Bespreek vooraf je voorkeuren en grenzen met je partner. Goede communicatie zorgt ervoor dat beide partners zich op hun gemak voelen en kunnen genieten.

 

Uitvoering

  1. 1. Start Positie: De ontvangende partner ligt op hun zij met hun benen lichtjes gebogen. De gevende partner knielt naast hen, tilt het bovenste been van de liggende partner op en plaatst het over hun heup.

  2. 2. Bewegingen: De gevende partner kan beginnen met langzame, voorzichtige stoten en de snelheid en intensiteit geleidelijk opbouwen. De ontvangende partner kan hun bekken kantelen om de hoek van de penetratie aan te passen.

  3. 3. Gebruik je Armen: Beide partners kunnen hun handen gebruiken om elkaar te strelen en vast te houden. Dit verhoogt de intimiteit en het gevoel van verbondenheid.

  4. 4. Verander de Hoek: Speel met de hoek door de positie van het bovenste been van de ontvangende partner te veranderen. Dit kan helpen om verschillende delen van de vagina of anus te stimuleren.

 

Maak Het Spannender met Speeltjes

Bij onze webshop geloven we dat speeltjes elke seksuele ervaring kunnen verbeteren, en de Pretzel Dip is geen uitzondering. Hier zijn enkele van onze topaanbevelingen om het naar een hoger niveau te tillen:

  • Vibrerende Cockringen: Deze kunnen gedragen worden door de gevende partner en bieden extra stimulatie voor de ontvangende partner. Probeer de Thriller voor een extra sensatie.

  • Dildo's en Vibrators: Als je solo gaat of extra stimulatie wilt, kun je een dildo of vibrator gebruiken tijdens de Pretzel Dip. De Yonifyer is perfect voor zowel interne als externe stimulatie.

  • Prostaat Massagers: Voor mannelijke ontvangers kan een prostaat massager zoals de ProstatePulse de ervaring intensiveren door tegelijkertijd de prostaat te stimuleren.

  • Borstklemmen: Voeg een extra dimensie van genot toe met borstklemmen zoals de NippleTease, die kunnen worden aangepast voor de perfecte druk.

 

Pretzel Dip Date Night Ideeën

Na een heerlijke Pretzel Dip-sessie, waarom niet de ervaring verlengen met een speciaal date night? Hier zijn enkele leuke ideeën om jullie avond onvergetelijk te maken:

  1. 1. Gezamenlijke Massage: Gebruik geurige massageolie en geef elkaar een ontspannende massage. Dit kan helpen om jullie spieren te ontspannen en de intimiteit te vergroten.

  2. 2. Romantische Filmavond: Kies een romantische of sensuele film, maak wat popcorn en kruip samen onder een deken. Het is een perfecte manier om na te genieten en te ontspannen.

  3. 3. Samen Koken: Maak samen een lichte maaltijd of een dessert. Het samen koken en eten kan een intieme en leuke manier zijn om de avond voort te zetten.

  4. 4. Aromatherapie Bad: Vul een bad met warm water en voeg enkele geurende badolie of bruisballen toe. Ontspan samen in het warme water, praat over wat je leuk vond aan de Pretzel Dip-ervaring en geniet van het moment.

 

Slotgedachten

De Pretzel Dip-positie draait helemaal om diepe verbinding, variatie en wederzijds genot. Of je nu de ontvangende of gevende partner bent, het is een fantastische manier om een diepere verbinding met je partner te creëren en nieuwe niveaus van intimiteit te verkennen. Onthoud, de sleutel tot een geweldig seksleven is communicatie, creativiteit en de bereidheid om nieuwe dingen te proberen.

Waarom probeer je deze week de Pretzel Dip-positie niet uit? Creëer de juiste sfeer, pak je favoriete speeltjes en duik in een wereld van diepe verbinding en genot. En vergeet niet – we hebben alle tools en tips die je nodig hebt om het een onvergetelijke ervaring te maken hier bij onze webshop.

Veel plezier met ontdekken en tot volgende week voor een nieuwe prikkelende Sexpotitie van de Week! 💖


P.S. Heb je een favoriete sekshouding die je graag door ons besproken wilt zien? Laat een reactie achter of stuur ons een bericht – we horen graag van je!

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.