Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

7 voordelen van een cockring + handleiding 💍🍆

7 voordelen van een cockring + handleiding 💍🍆 - Yonifyer

Van alle duizenden geweldige seksspeeltjes die er bestaan, zitten er eigenlijk maar weinig tussen die gemaakt zijn voor penisbezitters. Toch kunnen de penisringen, ook wel cockringen genoemd, een aanvulling zijn op jouw seksleven. En daarmee bedoelen we niet alleen voor jou? Nee! Want een cockring is ook een intressanten toevoeging voor je partner! 

Het zal je op dit moment misschien wel niet verbazen maar een cockring is dus een ring die om de lul gaat. Of het nu om een echte of een dildo gaat, maakt niet uit want voor beide gevallen kan het voor nog betere en intensere orgasmes zorgen. Ook kan de penisring gebruikt worden als hulpmiddel voor mannen met erectieproblemen. 

Maar eerst, wat is precies een cockring?

De penisring is een ring die gemaakt is om over de penis te doen (in sommige gevallen ook om de balzak). Tijdens een erectie vullen de zwellichamen in de penis zich met bloed. De cockring is bedoeld om in lichte mate de penis af te knellen zodat het bloed wel de penis in kan stromen, maar iet meer kan verlaten. Dit met de bedoeling om de erectie harder te maken, langer vast te houden en minder snel klaar te komen. 

Hoewel het afknellen van de penis niet heel positief klinkt...ervaren mensen veel voordelen aan het gebruiken van zo'n penisring. Ook voelen penisringen plezierig aan voor zowel de penisbezitter als hun partners. 

 

Maar nu…wat zijn dus de voordelen van het gebruiken van een cockring?

1. Sterkere en langere erecties 

We hadden hierboven al uit gelegd hoe dat komt, maar het gebruiken van een penisring zorgt dus voor hardere en langere erecties bij de man. Dit is plezierig voor zowel de man als voor zijn partner. 

 

2. Je partner kan ook mee genieten 

Ten eerste komt dit doordat de man langer kan doorgaan als hij een cockring draagt. Hierdoor wordt de kans op het krijgen van een orgasme groter bij de vrouw. Ten tweede wordt de penis harder, waardoor hij beter langs gevoelige plekjes komt en de G-spot makkelijk raakt. Daarnaast bestaan er heel veel vibrerende exemplaren die zorgen voor nog meer intensiteit, waar beide van kunnen genieten.

 

3. Intensere orgasmes 

Door het (lichte) afknellen van de penis, wordt de gevoeligheid rondom de geslachtsdelen verhoogd. Dit zorgt ervoor dat aanrakingen extra gevoelig en fijn aanvoelen en dus uiteindelijk zorgt voor een intenser orgasme.

 

4. Een cockring kan helpen bij erectiestoornissen 

Put a ring on it! Want ja…geloof het of niet, maar rockringen zijn het perfecte hulpmiddel voor mannen met een erectiestoornis. Heb je namelijk problemen om een erectie stijf en lang vast te houden dan kan een penisring misschien wel de oplossing voor jou zijn.

 

5. Het kan de man een confident boost geven

Want ja, misschien ga je er vanuit dat mannen nooit onzeker zijn, maar dat zijn ze zeker wel. Met name als het gaat over de prestaties in bed. Is hij misschien te klein of kom ik te snel klaar? De cockring is het perfecte seksspeeltje om hem wat extra zelfvertrouwen te geven. 

 

6. De cockring is multifunctioneel 

Doe er eentje om je vinger of houd hem in je handpalmen, terwijl je speelt met je partner en haar of zijn erogene zones ontdekt. Onze lichamen zitten vol met erotische geladen gebieden die er gewoon naar verlangen om ontdekt en gestimuleerd te worden! 

 

7. Laat je favorieten dildo vibreren 

Zoals we in het begin al kort benoemende, kan de cockring ook om een dildo geplaatst worden. De ring zal je dildo ook laten trillen, wat zorgt voor nog meer plezier! 

 

Hoe kan je een cockring veilig gebruiken?

Voordat je een cockring gaat gebruiken is het misschien wel handig om het volgende eerst te weten:

1. Begin met een rekbare ring. 

Er bestaan ontzettende veel soorten penisringen, gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals: siliconen of metalen. Hoewel sommige er misschien mooier een cooler uit zien, raden we aan - zeker als het je eerste keer is - om met een rekbare ring te beginnen die gemaakt is van silicone. 

 

2. In dit geval…size does matter! 

Denk hier niet te makkelijk over, want het vinden van de juiste cockring is hetzelfde als het kiezen van de juiste maat schoenen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, omdat een te kleine ring pijn kan geven en zelfs schade. Daarom zijn de rekbare exemplaren zo fijn…tenzij je natuurlijk van de wat extremere dingen houd in de slaapkamer. 

 

3. Gebruik hem nooit langer dan 20 minuten 

Dit is belangrijk om het veilig te houden en eventuele pijn, gevoelloosheid en schade aan de penis te voorkomen. 

 

4. Gebruik er glijmiddel bij

Glijmiddel is dè manier om je cockring gemakkelijk om en af te krijgen. Kijk van te voren wel even uit welk materiaal je ring bestaat. Is de ring gemaakt van silicone, dat moet je altijd glijmiddel gebruiken op waterbasis. Glijmiddel op silicone basis kan dan anders je speeltje beschadigen. 

 

5. Breng de ring aan in slappe toestand 

Als je wacht totdat de penis al helemaal stijf staat, dan heb je misschien een probleempje met het omkrijgen van de ring. Het is het beste om de ring over de penis te plaatsen wanneer hij slap is of semi stijf. Dit voorkomt ook weer ongemak. 

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring met cockringen. Laat het ons hieronder weten! Zo kunnen we van elkaar leren. 💕

 

Reacties
Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.