Abonneer ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks nieuwe spannende en leuke artikelen
Related Products

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

Pleasure Boost Oil - Sitre

The Oh Collective - Turn Me On | Massagekaars & Gua Sha Steen | Vetiver & Bergamot

50 Shades of Grey - Inner Goddes Jiggle Balls

G-spot & Clitoris Vibrator - Kit | The Oh Collective

Waarom tenenzuigen zo sexy is | Beste tips & tricks

0 comments

Waarom tenenzuigen zo sexy is | Beste tips & tricks - Yonifyer

Toe-sucking: een sensuele ervaring om te ontdekken

Hoewel 'toe-sucking' vaak wordt geassocieerd met de categorie voetfetisj, is dit niet altijd het geval. Sommige mensen vinden het misschien een beetje vreemd, maar het zuigen op tenen kan juist iets heel sensueels en plezierigs zijn om samen mee te experimenteren. Onze voeten kunnen namelijk erogene zones zijn die een bron van genot kunnen worden. 

En laten we eerlijk zijn, is het niet super sexy dat je partner jouw hele lichaam wil verwennen, inclusief je voeten? In de wereld van de kink is 'tenen zuigen' zelfs populair omdat het als een vorm van vernedering kan dienen, wat voor sommigen opwindend kan zijn.

 

Waarom voelt het zo goed?

We hebben allemaal wel eens dat zalige moment gehad tijdens een voetmassage. Stel je nu eens voor dat dit nog intenser, warmer en natter is, met een happy ending, nou zo voelt tenen zuigen. Dit komt doordat onze voeten talrijke zenuwuiteinden en sensorische receptoren bevatten die bij stimulatie aangename sensaties veroorzaken.

Bovendien kunnen onze hersenen seksuele gevoelens verbinden met elk lichaamsdeel. Als de voeten voor jou een erogene zone zijn, kun je hier opgewonden van raken zonder dat het per se een fetisj hoeft te zijn.

 

De juiste drukpunten

In de traditionele Chinese geneeskunde spelen voeten een belangrijke rol bij acupunctuur. Er zijn namelijk punten op de voeten die verbonden zijn met verschillende organen, systemen en energiebanen in het lichaam. Door deze acupressuurpunten te stimuleren, kan de stroom van energie of 'qi' gereguleerd en in balans gebracht worden.

 

Stappenplan voor tenen zuigen:

  1. Begin met het wassen van haar voeten. Dit kan al een heerlijke sensuele ervaring op zich zijn en toont ook respect, waardoor jullie een diepere band kunnen opbouwen.
  2. Masseer eerst haar voeten. Droog ze zachtjes af met een handdoek en masseer wat olie in op de voeten en enkels. Gebruik je duimen om druk uit te oefenen op de voetzool; dit werkt ontspannend.
  3. Tijd voor wat mond-actie. Begin rustig met kusjes en bouw het langzaam op (meer technieken volgen).
  4. Aanbid haar voeten! Laat haar zien hoeveel je ervan geniet om haar plezier te bezorgen. Focus je volledig op haar genot.

 

Hoe doe je aan tenen zuigen? 

Begin langzaam met lichte likjes, kusjes of zachte aanrakingen van de voet. Bouw daarna de spanning op door meer druk met je tong uit te oefenen en iets harder te zuigen. Begin bij de grote teen en werk langzaam naar de andere tenen toe. Varieer door meerdere tenen tegelijk te proberen of langs, boven of onder de tenen te likken. Probeer ook je tong tussen de tenen te bewegen.

Vergeet niet om te variëren en let goed op de reactie van je partner. Haar lichaamstaal zal aangeven wat voor haar werkt en wat niet.

 

Enkele tips: 

  • Bespreek het van tevoren met je partner. Niet iedereen is bekend met toe-sucking en het kan in eerste instantie als verrassing komen.
  • Gebruik ook je handen, want het draait niet alleen om het zuigen op de tenen. Houd haar voeten vast en masseer ze.
  • Kies een positie die voor jullie beiden comfortabel en sexy is. Bijvoorbeeld: laat haar ergens op zitten terwijl jij voor haar knielt en haar voeten verwent.
  • Probeer ook eens een 'footjob'. Gebruik je voeten om haar geslachtsdelen aan te raken, te strelen of te stimuleren.
  • Verwen haar tijdens het voorspel of zelfs tijdens de seks door op haar tenen te zuigen. Probeer een voet vast te houden, te masseren, likken of zuig halverwege penetratie voor dubbele stimulatie en een gemengd orgasme.

 

Reacties

No comments

Laat een reactie achter
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kan bij naam 'anoniem' invullen als je anoniem wilt reageren.